BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

owner blogger

owner blogger

me !! comell tax , :P

me !! comell tax ,  :P

Wednesday, December 29, 2010

                                                               percintaan <3 


               MULA NY PERCINTAAN !
nana nak kongsi cerite tentang pertemuan mata di pemulaan berkenalan !
ketika nan sedang pulang ke sekolah besama sekumpulan kawan lelaki dn ketika itu nana seorang shaja perempuan ! ohh , tax ade ap2 yg berlaku lah !! nana berjalan menuju ke hadapan untuk pulang dri skolah ! nana dgn si dia tax penah bertemu atau berkomunikasi antara satu sma lain ., nana amat sombng ketika itu , seditik kemudian si dia mula tny kan nama nana n asal mana , umur berapa dan sebagai ny ? nana mula malu dan mejwap 
"KENAPA NAK THU , PENTING KE NAK THU SEMUA TU "
nana mula malu dan terus kehadapan dgn pantas ! haha nana rasa salah pulk kerana berkasa dgn si dia !! ohh , mybe nana ni celupah !! sesampai shaja ayt yg nana ckp tu terkeluar dia mula keluar kan senyuman n kata kata !! 
"ALAH , NAK THU JE A "
so mcm tulah pemulaan yg nana ada bersama si dia !!
I LOVE YOU SO MUCH SHARUL AZRIL 

PERCINTAAN YG KEKAL 
dulu cinta itu ibarat bunga ros yg kembang mekar ,
bila sudah di hirup cinta ny buang bagai kan sampah yg berterabur !
dulu syg itu ibarat yg luas ,
bila sudah dpt cinta syg itu tidak bermakna lagy !
dulu kawan itu ibarat aung dn terbing ,
bila bersatu kwn itu di angap musuh yg ketat !
YA allah , mana pergy rasa kasihan hamba mu ini ya allah !!
jauh ny hilang entah kemana .. 
sanjunggan kami tidak ternilai lg bg laki yg ibarat buaya darat !!
cinta perlu ada kepercyaan antara satu sma lain , tax kire kawn !! mahu pon kekasih haty ! 
kasih syg lebih penting berbanding harta dan kekayaan ! mana pergy hati org mukmin yg berwawasan ! mana pergy kasih syg dri umat nya itu !
ya allah adai kan aq pergy dulu dri dye trik lah dye dgn pelahan2 agar roh nya di tenag kan !
sngop kah anda di dua kan atau di bahagi kan kasih !
mana pergy kasih syg lelaki terhadap perempuan ?

SELEPAS BEBERAPA BULAN =)
sayang !! kenapa awk suke mara sy !!
'sy syg awk sharul , sy taxnk awk tinggal kan sy '
'sy syg awk jugk kak ngah , haha , ye syg '
'esh jgn lah pgel kak ngah , sapa suru pngel kak ngah ni ,! '
'kak long suruh , haha , sorry '
bile awk tax mara sy sy ase best sgt !! syg sgt lah kat awk !!
skit pon sy tax nk lepas kan awk !
sapa ambik awk an sy akn sepak , terajang ,tikam !!  
sory kejam sikit , sy syg dye lah , mana bole tingal dye !! 
B ILOVEYOUSODAMNMUCH LAHH !! =)
kenapa say tax leh lepas an awak , awk comel sy , sye suke time awk gedik2 dgn sy ., sy nak awk dlm dada , hati , jantung sy , bole tax !! 
|
|
|
v
saya ase nak nages lah b , sharul suke sgt lap air mata saya bile sy nages time happen dulu dulu lah , dulu dy baik an saya , sorry , sy tulis story ni pon nages2 , sya thu cite ni tax sedih , tp bg saya iya amat sedih bg saya ?? 
saya teringgin nak jlan2 dgn dye , lpak an dye , tumbok perut dye , cubit dye , tampar pipi dye , hehe , i miss the story !! mana keadaan yg dulu ,
awk yg bace story ni kan , sya nak awk dgr n bce note saya ni dgn hayalan !! 
ni wasiat saya lah syg !! 
sya ade sharul !!
=DD    
   

bie saya lah ! =)

bie saya lah ! =)
dye ni sharul azril , dye ni lah yg sy syg !! b im sorry sb tax nk lpas kan awk ok syg , !! dye ni bf sy jgn nk ambik ok !! <3

sharul azril

sharul azril
yaw KEPING !! yaw ILOVEYOUSOMUCH !! haha my loved person ! haha saya syg kamo !!

owner blogger buruk !

owner blogger buruk !
hi , ni me lah nana , sharul kat pict ni ade name u kan , =') , i need u forever thu , i nk kawen dgn u thu syg , i taxnk taxnktaxnk clash an u lg !! ILOVEYOUSOMUCH MUHD SHARUL AZRIL <3 be my love forever thu , egt i syg u sorg je !

my dudap dudap story

weyhh !! serius nana nyy jantung dudap dudap ! memg serius nana HAPPY bangat dehh ! haha , my MR. DUDAP DUDAP manje n detik detik dgn nana baii !! serius suke ~!

|
|
v
hoi , mandy ke merendam !! pegy lah merendam lama lama !!
bia an awex ?
hm .
nape ni ?
tax ade ap lah ?
dh mam ke ?
kate pon p kfc misty lah dh mam ? tax kan g kkfc ambik bau je ?
uh , mana lah thu
hm
kat mana tu ?
dlm kete nak ontheway balk lah ni ?
np ni , mara ke ?
tax ade lah syg ?
k
hm
k b nak men bdminton jp ? t mcj k
ok , dh thu dh , k bye


blalalalalaalalalalal ?? aroud 1jam kemudian



hye ?
hi
nga wat ap
bru nk log out fb ?
oh , ok ,
why ?
sja
ok , kat mane to ?
kat tmn
bila balik
jp g
ok
nga wat pew
tax ade wat ap2
dh mam ?
bpe kali nak suru org mam , dh GEMUK dh nie ?
haha
hm
dye mam byk gmk cm ank ptong
haha , byk lah ?
kalau peluk mcty best kan , besa mcm anak patong
yelh
k
haha
ske
ske sgt
haha
hm
hm
(mcj terhenti)

(mcj di terime )

HI, PLEASE CALL ME BACK

tunggu sebentar ,

helo ha ?
org tax ade kdt
thu ?
hm ,
kat mana
kat umah
ok , pape t online ok
xnk , g tydo dh lwat ni
aa , erm , yelah
ok
gy tydo , bye
ok bye , nk kiss
muah
k , bye
bye
bye , bye , bye , iloveyou
huhu , ok , iloveyouto


MASING MASING PON TYDO =,=

SORRY !

b , first skali i nak ckp nie i syg kat u thu ?sorry sb paste mcj ite at blog nie ?
hobby saya lah syg ?? i lat pon sbb i syg u syg ?? haha
i suke bile u ejek i GEMUK ! n i ejek u KEPING ! love it =*
hahaha . SORRY k ?